Skoglad

 

sko og føtter

Hej!

Det här är inte en vanlig skoblogg! Anledningen till att jag startat den här skobloggen är att jag drivit  skobutik i många år men inte nu längre. Jag sitter på mängder med bra tips och råd angående detta med skor som jag gärna vill dela med mej till er. Jag hoppas att ni hänger med mej på den här “skoresan”.

9 thoughts on “Skoglad

 1. Gratulerer Kerstin – gleder meg til å lese alle dine morsomme skohistorier og ikke minst skotips. Heiahilsen og mange lykkeønsker fra Lise

 2. Inger Røsland

  Dette blir kjempegøy.

 3. Kathrine Ritari

  Endelig en blogg som alle har behov for og kan få nyttige tips om sko og alt rundt dette, det vi fakrisk behøver i hverdagen.
  Denne bloggen må alle lese og nyte.
  Jeg gleder meg allerede.

 4. Helene Bernt

  Gleder meg til å følge deg videre på skoreisen, Kerstin – selv om det ikke blir som å jobbe i Røa Sko

 5. Ellen Dyb Wedeld

  Gratulerer med super «oppfreshing» av bloggen Kerstin! Bedre og bedre! Takk også for supre råd og tips, (altfor) fristende skostoff om nyheter, morsomt og interessant stoff om gamle sko og andre pussigheter fra sko-verdenen 🙂 Gleder meg alltid til å lese når det dukker opp noe nytt fra Skoglad på fb-feeden 😉

  Denne bloggen kommer til å bli rene oppslagsverket for faglig innsikt og supernyttige tips om sko, som ikke enhver vet sånn uten videre 🙂 Keep it coming!

  • skoglad

   Hej Ellen!
   Så kul att du hörde av dej!Ja nu börjar det likna något! Ska bara ändra fonten på texten så den blir lite större. Det kommer många bra tips framöver så bara häng med!

 6. Simon 'PG'

  Hej Kerstin… du må få dig skoglad.dk med i puljen 😉
  Kan se du har Sverige med, så tenker det oplagt til Danmark også med din gode faglighed som absolut tilhører den svagt svindende elite, så hermed en hilsen og glade tanker om gode kommende muligheder for skoglad.dk i DK i tillæg med din styring og flotte skoviden.
  HERLIGT initiativ.
  Skal følge med 🙂

  GODT NYTÅR TIL DIG KÆRE DU.
  Simon

  • skoglad

   Hej Simon!
   Tusen tack för dina fina ord! Ska verkligen tänka på om jag ska ta Skoglad.dk det kan kanske vara ett problem med att jag skriver på svenska?!!! Eller vad tror du? Så kul att du hörde av dej! Ha en riktigt god fortsättning på det nya året! Hoppas att det blir ett fint «skoår».

 7. Hej Kerstin,
  Din glädje smittar av sig 🙂 Det här gör du «kämpe» bra!
  Klem från Angelique

Legg igjen en kommentar