Jag och skoletter!!!

Det har väl knappast undgått någon att jag älskar skoletter! Till hösten kommer det så mycket härliga skoletter! Tänkte bara visa ett litet axplock av vad som kommer. Anledningen till att jag är så förtjust i skoletter är att man kan använda dom i så många sammanhang och till en massa olika klädstilar. Har man f ex en väldigt klassisk stil och kanske tänker att det här ser lite för ordentligt och tråkigt ut då tar man bara ett par tuffa, läckra och varför inte knallfärgade skoletter och plötsligt blir det ett helt annat uttryck. Kanske har du en klänning som du inte använt på åratal men med ett par härliga skoletter till kommer klänningen att få ett lyft.

Jag skulle kunna hålla på så i evigheter……. Här har jag valt några som hör till höstens nya!

Skoletten på den stora bilden kommer från Nude!

Legg igjen en kommentar