Korta byxor – svårt skoval!

 

Trodde du att dom korta byxorna skulle försvinna ganska snabbt? Svar:Nej!  Då dyker den naturliga frågan upp om vad man väljer på fötterna. För att vara riktigt ärlig (och det ska man ju, eller hur?) så är det inte alla som passar i korta byxor. Det ställer stora krav på din stil och inte minst din längd speciellt om byxorna dessutom är vida. Det är inte alla trender man bör följa men vi bor ju i ett fritt land så det är upp till var och en.

Snyggast är det på sommartid då man kan ha bara ben framme i alla fall.

Om jag skulle ha korta byxor får det nästan bli tighta hela vägen för att undgå att det ser ut som två tändstickor håller upp hela kroppen. För er som trots allt älskar den här typen byxor kommer några tips på vad man kan välja för skotyper! (skon på stora bilden är från Billi bi)

Skoförslag till korta byxor:

Legg igjen en kommentar