Vinterns tuffaste och bekvämaste!!!!

Som jag skrev i ett tidigare  inslag är den hitills snörika och kalla vintern en utmaning för oss som längtar efter våren och vårskorna. Gissa om jag hoppade jämfota av glädje då jag var på Motekroken ( fantastisk modebutik på Beitostølen ) härom dagen. Detta berodde på att GaitLines ( limited edition ) tuffa vinterskor var flott uppdukade i butiken! Då man precis börjat tröttna på sina gamla vinterskor och inser att det är lååååångt kvar till våren så dyker dom här tuffingarna upp! Helt enkelt «måste ha-skor».

För er som inte vet vad GaitLine är så är det ortopediskt utformade skor som verkligen hjälper dej att rätta upp ev felaktiga ställningar i foten och oftast vet man inte om att man har det  förrän man får en korrigering. Redan då man stoppar foten i skorna för första gången känner man att det händer något med hållningen, helt plötsligt känns det rätt från fötterna upp till ryggen. Känns som allt faller på plats!

Skorna är konstruerade av Håvard Engell som har över 40 års erfarenhet inom biomekanik och motorisk prestation. GaitLine finns som  både vinter och sommarskor.

Håll med om att det här gör vintern lite lättare att genomleva.

Legg igjen en kommentar