Vinter, vinter och åter vinter!!!!!

Jag älskar ju vintern men bara på fjället!!! Jag blir lätt trött på allt snöande hemma och tycker det är tråkigt med halka och nerisade bilar. Aldrig har väl våren känts längre bort än nu. Sist jag skrev visade jag en del vårskor som vi kan längta efter och det känns ju bra men just nu rör det sej mest om kalla fötter. Så därför visar jag lite av dom fantastiska skor som verkligen är gjorda för «riktig» vinter. Har ni nu slitit ut era vinterskor misströsta inte för det finns en hel del skor där ute som är riktigt bra.

Topaz är ett norskt märke som har helt oslagbara vinterskor både vad gäller värme och sulor. Ett märke som jag skrev om tidigare, ett ganska nytt norskt märke som heter Kastel är fantastiska om man vill gå ut och gå en långtur och ha «joggingskokänsla» lätta, sköna och mjuk behaglig sula dessutom är dom waterproofbehandlade. Så har vi  Nude som har sina tuffa varma och härliga vinterskor med riktig fårpäls i och bra sulor. Likaså Billi bi och Napapijri!

Som ni ser finns det trots allt en del att trösta sej med även om det börjar tära på tålamodet.

Legg igjen en kommentar